Persoonlijke begeleiding

Loop je ergens vast in het DIY ontwerp-plan, of heb je graag persoonlijke begeleiding in het ontwerpproces? Ben je onzeker over je ontwerp, of twijfel je of je de juiste keuzes maakt? Heb je behoefte aan een aantal keer sparren? Dan vind je hier een aanbod speciaal voor jou.

Als je er niet helemaal uit komt, kan dat aardig wat tijd in beslag nemen. Door er met anderen over te praten en hen mee te laten denken, kun je vaak al een eind verder komen. Wanneer je alleen blijft tobben, blijf je ronddraaien in dezelfde cirkel en kom je niet veel verder. Het kan dan lang duren voordat je je droomhuis kunt realiseren.

Zeker wanneer je al een optie hebt op je kavel, dan weet je wat de extra kosten voor jou zijn per maand dat je later je droomhuis kan realiseren en je nog steeds je oude woning aan moet houden.

Speciaal voor jou geef ik de mogelijkheid om in de vorm van een knipkaart voor een aantal sessies persoonlijke hulp in te roepen. Met deze knipkaart

  • Krijg je eerst een gratis intake sessie, waarbij we bekijken of er een persoonlijke klik is. Met een persoonlijke klik kan ik je helpen goede resultaten te bereiken.
  • Kun je overal in het ontwerpplan extra ondersteuning krijgen, zodat de onderdelen waar je minder zeker van bent ook goed afgerond kunnen worden. Hierdoor spaar je tijd en kun je door met de volgende stap.
  • Kun je gedurende jouw proces zelf kiezen wanneer je (in overleg) ondersteuning nodig hebt, zodat de hulp aansluit op jouw wensen.
  • Kun je je wensen sneller concreet krijgen doordat er aan jou kritische vragen gesteld worden. Dit kan je veel tijd schelen.
  • Help ik je door het meedenken in mogelijke opties in het maken van de keuzes die het beste bij jou passen. Het blijven steeds jouw keuzes!

De knipkaart bestaat uit

  • Een gratis intake sessie in jouw huidige woning
  • 5 sessies van 2 uur

De locatie is in principe op jouw kavel of bij jou thuis. De knipkaart kan vrij ingezet worden gedurende een heel jaar.
Welke kosten ben jij kwijt per maand dat je langer bezig bent met je ontwerp? Voordat je kunt starten met de bouw van je droomhuis? Daar heb je vast een overzicht van. En dat geld zie je nergens meer terug. Wat is het je dan waard om met begeleiding sneller tot de vormgeving van je droomhuis te komen?

Ingrid en Frank waren al een tijdje bezig met het bedenken van de juiste indeling voor hun te verbouwen schooltje van 3 klaslokalen tot hun droomhuis. Voordat ik ze ontmoette hadden zij al 20 varianten van de plattegrond gehad. Na een intake zijn we op locatie door stap 5 ‘Globale indeling van je woning’ heen gelopen. We hebben op locatie de plaatsing van de ruimtes uitgetekend. “De ruimtes vielen gewoon op hun plek,” aldus Ingrid. En de indeling van die dag is zo gebleven.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met mij te sparren voor losse sessies of een geheel traject af te spreken. Als je geïnteresseerd bent in een aanbod, laat me dat dan weten.