Ontwerphulp

Je huidige woning is te klein, of past onvoldoende bij jouw levensstijl. Soms gaat het om aspecten die je niet eens helder kunt duiden, maar heb je er een onbestemd gevoel bij. Misschien benauwd je huidige leefomgeving en ben je op zoek naar meer vrijheid. Soms is het alleen een basis gevoel dat je ergens anders heen wilt. Dit gevoel maakt dat je (haast niet direct merkbaar) minder lekker in je vel zit. En dat heeft invloed op alle andere aspecten in je leven: je werk, de omgang met andere mensen, je relatie etc. Tijd om hier verandering in te brengen, tijd om een gelukkiger leven te gaan realiseren.

Tijd om je eigen leefomgeving te creëren en je eigen droomhuis vorm te geven!

  • Heb je genoeg ideeën over hoe jij wilt wonen, maar weet je niet goed hoe dit om te zetten in een passende vormgeving van jouw droomhuis?
  • Wil jij je geld inzetten voor het zelf beter maken van je huisontwerp, in plaats van het uit te geven aan adviseurs die denken beter te weten hoe jij wilt wonen dan jijzelf?
  • Heb je weinig tijd, maar wil je toch graag zelf de ontwerpkeuzes maken voor je eigen droomhuis?
  • Ben je een heel eind op weg met het ontwerp van je droomhuis, maar ben je bang dat je nog belangrijke aspecten over het hoofd ziet?

Dan ben je hier aan het juiste adres!
Er is nu een oplossing die je in staat stelt om zelf je eigen ontwerp van je droomhuis te realiseren: het DIY ontwerp-plan (DIY staat voor Do It Yourself – zelf doen).

  • Het is echt je eigen ontwerp, je maakt zelf de ontwerpbeslissingen en keuzes en daardoor sluit het ontwerp naadloos aan op jouw behoeftes.
  • Het scheelt je tijd, doordat oplossingsrichtingen en verschillende keuzemogelijkheden al voor je op een rij gezet zijn. Je maakt een keuze of borduurt hier op voort.
  • Het scheelt je geld, omdat je het nu zelf kan doen.
  • Het is zoveel leuker om je eigen ontwerp te maken, het geeft je zoveel voldoening als je droomhuis gerealiseerd is. Zie je al voor je hoe je geniet van het wonen in je eigen ontworpen droomhuis?
  • Door het volgen van de stappen, neem je alle aspecten van het ontwerp mee en kan je zonder problemen je droomhuis vormgeven.

Het DIY ontwerp-plan ligt aan de basis van al de manieren waarop DIY architecten je helpt met het zelf ontwerpen van je huis. Jij bepaalt zelf welke vorm het beste bij je past en hoeveel begeleiding je nodig hebt.